011 25 51 55

Over Derya

Derya Can

Derya is moeder van twee kindjes en werkt sinds 2019 bij Swevers Real Estate. Ze is begonnen als stagiaire, waarbij ze gedurende haar eerste jaar avondschool volgde om haar kennis als vastgoedbediende te vergroten. 

Haar persoonlijkheid wordt gekenmerkt door gedrevenheid om haar doelen te verwezenlijken, geduldig en behulpzaam zijn, flexibiliteit en vriendelijkheid. Ze streeft ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met klanten, zodat ze zich op hun gemak voelen wanneer ze hun vastgoedbehoeften bespreken.
Contacteer Derya

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedbediende
Met haar functie als vastgoedbediende is Derya verantwoordelijk voor het opnemen van telefoons, het inboeken van afspraken met kandidaat-kopers, algemeen mailverkeer, het afsluiten van dossiers en allerlei bijkomende administratieve taken.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.